Mandelstensvägen 27 / Lundby / Örebro

Lundby

Slutpris
1 130 000 kr
Referensnummer
107 305
Boarea
78.5 kvm
Avgift
4 281 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-05-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Mandelstensvägen 27 såldes av oss 2014-05-23. Se alla våra försäljningar i Örebro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lundby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en fin och trevlig bostadsrättslägenhet om 3 rum och kök fördelat på ca 78,5 kvm. Lägenheten ligger i markplan och har uteplats och trädgård i fritt soligt syd-/västläge, där många timmar kan spenderas. Genomgående renoverad under de senaste åren med bl.a. nytt kök med vita köksluckor och full maskinell utrustning. Här har man även två bra sovrum, vardagsrum och badrum. Gott om förvaringsmöjligheter i form av garderober, klädkammare och ett separat förråd i huset. Brf Lunden ligger i Lundby som är ett lugnt och fint område med närhet till skog och mark, förskolor, grundskola, en pizzeria samt bra bussförbindelser intill centrum om man vill ha mer liv och rörelse.

Vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.