Mandelstensvägen 37 / Lundby / Örebro

Lundby

Slutpris
870 000 kr
Referensnummer
119 348
Boarea
66 kvm
Avgift
3 670 kr/mån
Såld
2014-08-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Mandelstensvägen 37 såldes av oss 2014-08-22. Se alla våra försäljningar i Örebro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lundby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en ljus och renoverad tvåa i markplan. Två uteplatser; en i söderläge med trädgård och en i norrläge. Från uteplatsen och trädgården på baksidan är det utsikt mot allmänning med gräsmatta och träd. Badrummet totalrenoverades 2009, tvättmaskin och torktumlare från 2010. Köket har renoverats under åren 2008-2014. Golv och väggar i hall och kök från 2014. Spegeldörrar från 2012. Stabil förening med många bra gemensamhetsutrymmen. Det finns tvättstuga, gym, bastu, solarium, hobbyrum, miljöhus för sopsortering, cykelförråd, samlingslokal/festlokal som medlemmarna får hyra mm. I föreningen anordnas även trevliga gemensamma aktiviteter. Bra och lugnt område med nära till ICA Maxi, Lidl, Citygross, Plantagen mm. I området finns förskola och skola samt bra bussförbindelser. I föreningen finns fri parkeringsplats utan el, parkeringsplats med el (ev kö) och garage (ev kö).

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.