Sök Meny
Såld

Örebro - Mark / Mark 222

Vackert belägen!

Välkommen till Mark 222 och en fantastisk fastighet, vackert belägen på landet och ca 12 min med bil från centrala Örebro. Här erbjuds du som köpare en stor och mycket välskött 2-plansvilla om ca 180 kvm fördelat på 5 rok varav 3 sovrum. Invändigt är det bara att flytta in. Som köpare får du mervärden i form utav bl.a dubbla kaklade duschutrymmen, jordvärme som tillsammans med kamin bidrar till låg uppvärmningskostnad, stort dubbelgarage med fjärrstyrda portar, isolerat gästhus, fristående inglasat uterum mm. Stor tomt om ca 9 739 kvm med många möjligheter som ev möjlighet till avstyckning. Nära till Markaspåret. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad!. OBS att detta är ett kommande objeket och kontakta mäklaren för mer info!

Sponsrade länkar
Örebro / Mark
Mark 222
Slutpris: 4 900 000 kr
Boarea/biarea: 180/60 kvm
Tomtarea: 9739 kvm
Rum: 5 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-07-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Mark