Mellringevägen 6 / Mellringe / Örebro

MELLRINGE

Slutpris
1 125 000 kr
Boarea
76,5 kvm
Avgift
5 529 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-01-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Mellringevägen såldes av oss 2018-01-24. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Mellringevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mellringe är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Mellringevägen 6! Bostadsrättsradhus på 3 rok fördelat på ca 76,5 kvm i ett plan. Här bor man med inglasat uterum och uteplats i västerläge med utsikt över bostadens lättskötta trädgård med äppelträd. Kök med vita köksluckor och plats för matbord för ca 4 personer. Två bra sovrum varav ett med ingång till stor klädkammare och utgång till det inglasade uterummet. Ljust och luftigt badrum där man har bl.a. tvättmaskin och torkskåp. Garageplats i länga ingår i månadsavgiften.

I föreningen finns gemensam tvättstuga och lekplats för barn och barnbarn. På bekvämt gångavstånd finns busshållplats, ICA butik, restaurang och fina strövområden. På cykelavstånd finns bl.a. motionsmöjligheter i Varberga- och Karlslundskogen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration