Nygatan 84 / Centralt öster / Örebro

Slutpris
1 940 000 kr
Referensnummer
173 248
Boarea
66 kvm
Avgift
2 349 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-02-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nygatan 84 såldes av oss 2014-02-21. Se alla våra försäljningar i Örebro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt öster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

NIONDE VÅNINGEN MED FANTASTISK UTSIKT!
Hela lägenheten är smakfullt renoverad 2012-2013, här är det bara att flytta in. Fint kök med vita högblanka luckor. Helkaklat badrum med golvvärme och plats för tvättmaskin. Från vardagsrum når man lägenhetens inglasade balkong i söderläge.

Den perfekta bostaden för dig som värdesätter närhet till både stadsliv och fin natur. Inom gångavstånd finner du restauranger och caféer, shopping, mataffärer och Stadsparken. 10 min cykelavstånd till Universitetet och Universitetssjukhuset. Mycket stabil förening!

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.