Olaigatan 43, 70361 Örebro / Centralt / Örebro

Unik lägenhet på populär gata!

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea
101 kvm
Avgift
4 464 kr/mån
Rum
3,5 rum (2-3 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2015-01-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Olaigatan såldes av oss 2015-01-26. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Olaigatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till populära Olaigatan! Här hittar du en unik lägenhet med 2 ingångar i attraktivt läge där 101 kvadratmeter är fördelat på 3,5 rum och kök. Hela lägenhet är genomgående smakfullt renoverat 2014!

Ett enhetligt parkettgolv pryder våningen , väggarna är vitmålade och köket är stilfullt med all nödvändig utrustning som inbyggd micro och diskmaskin. Här finns även varmluftsugn, induktionshäll, fläkt och ett stort förvaringsutrymme med parkettgolv och vitmålade väggar/hyllor. Ett av sovrummen präglas av en härlig heltäckningsmatta samt spottar inbyggda i väggarna. Badrummet är helkaklat och det ligger ett mörkt klinkergolv med golvvärme som i dusch-hörnan övergår till ett mörkt mosaikgolv. Ny tvättmaskin och torktumlare (-14), WC, handfat med snygg kommod samt stor avlång spegel.

Det här är definitivt en lägenhet som bör upplevas, vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.