Pålsbodagatan 12 / Sörbyängen / Örebro

Sörbyängen

Slutpris
1 925 000 kr
Referensnummer
70 814
Boarea
93 kvm
Avgift
4 820 kr/mån
Driftkostnad
350 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-11-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Pålsbodagatan såldes av oss 2014-11-12. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Pålsbodagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sörbyängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

4 rok med två stora balkonger!
Här bor man bekvämt, nytt och fräscht.
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, perfekt och mycket trivsam lägenhet att umgås i. Genomgående ekparkett och ljusa väggar.
Badrummet är helkaklat med golvvärme och här finns både tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaringsutrymmen i lägenheten, i form av garderober, stor klädkammare samt förråd.

Sörbyängen är en lugn och trevlig stadsdel med närhet till universitetsområdet, 18-håls golfbana, matbutik, vårdcentral och apotek. Varierad bebyggelse med villor, bostadsrätter och hyresrätter sida vid sida. Endast 5-10 min cykelavstånd till city.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.