Räntmästargatan 83 / Sörby / Örebro

Räntmästargatan 83

Slutpris
3 650 000 kr
Referensnummer
104 003
Boarea/biarea
162/5 kvm
Driftkostnad
38 171 kr/år
Tomtarea
698 kvm
Sovrum
5 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½-plan
Såld
2014-06-11
Bostaden är såld!

Denna villa på Räntmästargatan 83 såldes av oss 2014-06-11. Se alla våra försäljningar i Örebro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sörby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ÄNTLIGEN är den största modellen av de populära kedjehusen på attraktiva Räntmästargatan tillsalu!. Fastigheten har ett av områdets bästa lägen då det är beläget på hörntomt och i ytterfil. Här erbjuds du som köpare ett hus på hela 160 kvm fördelat på 6 rok varav 5 sovrum. Invändigt har man valt ljusa ytskikt och en tilltalande planlösning med bl.a ett vardagsrum på ca 30 kvm med braskaminen som ligger öppet mot köket och matplatsen. Stort helkaklat duschrum samt ett trevligt sovrum med läckert takfönster på övre plan. Stenläggning runt hela huset och växhus finns på baksidan som för övrigt är helt insynsskyddad. Fiber är indraget och fjärrvärme bidrar till låg uppvärmningskostnad. Vidare får du mervärden i form av garage med förråd, uteplats, växthus och promenadavstånd till city! Nära till skola samt dagis. Fastigheten är besiktigad! Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.