Restalundsvägen 87 / Sörby/Eklunda / Örebro

Sörby/Eklunda

Slutpris
1 320 000 kr
Referensnummer
178 288
Boarea
77.5 kvm
Avgift
4 098 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-03-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Restalundsvägen 87 såldes av oss 2014-03-18. Se alla våra försäljningar i Örebro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sörby/Eklunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och trevlig gavellägenhet med bra centralt läge i stan. 3 rum och kök fördelat på ca 77,5 kvm. Äldre men väldigt välvårdat skick. Balkong med kvällssol. Belägen i lugnt område precis bakom Behrn Arena och Eyrabadet. Perfekt läge med gångavstånd till city och cykelavstånd till universitetet. Populär och stabil förening som ger tillgång till relaxavdelning med bubbelbadkar, solarium och bastu, övernattningsrum med dusch, samlingslokal, hobbyrum och tvättstuga. Till lägenheten finns både källarförråd och vindsförråd.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.