Ringstorpsvägen 39 / Ringstorp / Örebro

Ringstorpsvägen 39

Slutpris
2 400 000 kr
Referensnummer
204 962
Boarea/biarea
74/15 kvm
Driftkostnad
26 600 kr/år
Tomtarea
185 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
2-pl med vind och källare
Såld
2014-11-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Ringstorpsvägen såldes av oss 2014-11-21. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Ringstorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ringstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Ringstorpsvägen 39 och ett mycket smakfullt radhus på FRIKÖPT tomt i attraktiva Ringstorp. Här bor du som köpare bekvämt på totalt ca 90 kvm fördelat på 5 rok varav 3-4 sovrum. Invändigt har huset en "röd tråd" med genomgående ljusa ytskikt. På entréplan finner du ett kök med matplats samt vardagsrum med utgång till den inglasade altanen i söderläge samt vidare ut till uteplatsen. På övre plan ligger 3 st sovrum samt ett snyggt duschrum som nyligen genom fackmän har renoverats. I källaren finner man ett sovrum/tonårsrum med trägolv samt vidare in i den gemensamma tvättstugan. Vidare får du mervärden i form av bl.a garage i länga samt bergvärme. Fastigheten ligger bra belägen med närhet till Rynningeviken, Venaspåret samt City. Nära till skola samt dagis som finns i närområdet. Fastigheten är besiktigad! Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.