Ryssängsvägen 15 / Lillån / Örebro

Lillån

Slutpris
2 300 000 kr
Referensnummer
117 884
Boarea
120 kvm
Driftkostnad
35 944 kr/år
Tomtarea
720 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½-plan
Såld
2014-06-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Ryssängsvägen 15 såldes av oss 2014-06-19. Se alla våra försäljningar i Örebro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lillån är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Ryssängsvägen 15 i Lillån. Riktigt bra läge i ytterkanten av området med baksidan som gränsar mot naturreservat. Ett välskött hus men med behov utav renovering både in- och utvändigt. För sällskapet som vill sätta sin "egen" prägel på sitt framtida boende. 1½ plans hus på 120 kvm fördelat på 5 rum och kök varav 3-4 sovrum. Huset är byggt 1965. Värms upp via elpanna - vattenburen värme. Förvaring via inbyggda garderober med överskåp, klädkammare och sidovindar. 1-bilsgarage med bakomliggande förråd/hobbyrum. Friköpt tomt på 720 kvm. Trädgårdstomt med bl a 2 st äppelträd. Familjärt område och direkt anslutning till naturen och motionsspår. Närhet till skola och dagis.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.