Slingvägen 46

Slingvägen 46

Slutpris

3 900 000 kr


Hovsta— Örebro

Slingvägen 46


Slutpris
3 900 000 kr

Hovsta— Örebro

Läcker och funktionell familjevilla, belägen på friköpt tomt och i ett mycket omtyckt område!

Välkommen till Slingvägen 46 och en ljus och läcker familjevilla, belägen på friköpt tomt och i ett mycket omtyckt område nära till skolor, barnomsorg, kommunikationer och natur. Här erbjuds du som köpare ett modernt och funktionellt parhus om hela ca 153 kvm fördelat på 6 rok varav 4 sovrum. Invändigt har villan ljusa ytskikt och en tilltalande planlösning med öppet mellan kök, matplats samt vardagsrum på entréplan. Från vardagsrummet kommer du också ut på solterrassen. På våning 2 återfinns 3 sovrum, tv-rum samt helkaklat badrum. På översta plan ligger ett sovrum. Som köpare får du mervärden i form utav bl.a frånluftsvärmepump, golvvärme på hela nedervåningen, dubbla helkaklade våtutrymmen ,kamin samt carport mm. Lättskött tomt. Ett perfekt boende för barnfamiljen!. Fastigheten är besiktigad. Familjevänliga Hovsta ligger nära natur, bad och motion, bara 10 minuter från stadskärnan. Här finns fotbollsplaner, löparspår, närhet till den uppskattade Hovstaskolan och inte minst den mycket omtyckta och aktiva Hovsta IF föreningen! OBS att detta är ett kommande objekt och kontakta mäklaren för mer information!


Boarea/biarea
153/20 kvm
Tomtarea
370 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-04-28

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Slingvägen såldes av oss 2021-04-28. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Slingvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.