Slottsgatan 21 / Centralt / Örebro

Centralt

Slutpris
735 000 kr
Referensnummer
160 814
Boarea
67.5 kvm
Avgift
5 084 kr/mån
Såld
2014-02-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Slottsgatan 21 såldes av oss 2014-02-18. Se alla våra försäljningar i Örebro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en mysig tvåa med mycket bra läge centralt i seniorboendet Citysenioren. En mycket välskött förening med fina gemensamhetsutrymmen. Inglasad balkong i syd-/ostläge. 2 rok, vån 3. Hiss finns. Ljust kök med vita köksluckor och nyare kyl och frys (årtal okänt). Gott om förvaringsutrymmen med klädkammare och flera garderober. Med det centrala läget mitt i stan får du gångavstånd (!) till restauranger, apotek, Resecentrum med tåg- och busstation, mataffär, parker mm. Till lägenheten finns ett vindsförråd. I föreningen finns bland annat tvättstuga (i samma trapphus), övernattningsrum (finns i samma trapphus), festvåning, bibliotek, cykelförråd, hobbyrum, miljörum med sortering. Mycket vacker och välskött innergård med uteplatser, blommor och planteringar.

Seniorboende mellan 50 och 75 år, eller 150 år tillsammans för ett par.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.