Sörbyallén 15

Sörbyallén 15

Slutpris

4 450 000 kr


Sörby— Örebro

Sörbyallén 15


Slutpris
4 450 000 kr

Sörby— Örebro

Sörby

Välkommen till Sörbyallén 15 i Sörby ett av Örebros mest centrala villaområden. Charmigt 30-tals hus i 1½ plan med källare och delvis inredd vind. Närhet till allt Örebro city har att erbjuda. 5 rum och kök varav 3 sovrum samt inrett sovrum på vinden. Stort vardagsrum i fil på ca 36 kvm med godkänd kakelugn. Finns två wc varav en separat wc på entréplanet. Övre plan med allrum och 3 st sovrum samt renoverat duschrum/wc med kakel och klinker från 2009. Stege upptill sovrummet på vinden. Källare med rymlig tvättstuga som inretts med kakel och klinker. Mestadels oinredd källare som används som hobbyrum, förrådsrum och matkällare. Friköpt hörntomt på 913 m². Fin inramning på framsidan med mur och stenbelagd uppfart. 2 bils carport med belysning och eluttag. Redskapsbod på baksidan. Uförda renoveringar är bl a byggt carport, omlagt yttertak och plåtarbeten, nya fönster, luftvattenvärmepump och elpanna eco.


Referensnummer
136 904
Boarea/biarea
134/70 kvm
Driftkostnad
29 000 kr/år
Tomtarea
913 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½-plan med källare
Såld
2014-05-18

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Sörbyallén 15 såldes av oss 2014-05-18. Se alla våra försäljningar i Örebro

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.