Spindelvägen 21 / Adolfsberg / Örebro

Adolfsberg

Slutpris
1 315 000 kr
Referensnummer
141 689
Boarea
74 kvm
Avgift
5 386 kr/mån
Såld
2014-03-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Spindelvägen 21 såldes av oss 2014-03-13. Se alla våra försäljningar i Örebro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Adolfsberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljust och fräscht radhus med gavelläge och två härliga uteplatser. En uteplats och trädgård i österläge; mot en skogsdunge. En uteplats på framsidan i västerläge. Nytt parkettgolv i hall, kök och sovrummen 2013. Vita väggar i samtliga rum från 2013. Tak målade 2013. Spis med häll (2012), fläkt (2009) och diskmaskin (2013). I månadsavgiften ingår kallvatten, digital-tv, garage och bostadsrättstillägg. Driftkostnad ca 700 kr/mån. Föreningen har god ekonomi. Lugnt och bilfritt område med nära till förskola, skola, fina promenadstråk i naturen, vårdcentral, apotek, mataffär samt busskommunikation. Ett stenkast från trevlig natur med lantlig bebyggelse och hästhagar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.