Sök Meny
Såld

Örebro - Ringstorp / Stenfastagatan 8

Villa i Ringstorp med ett av områdets bästa lägen!

Välkommen till Stenfastagatan 8! 1-planshus med delvis inredd källare totalyta ca 160 m2 med fritt läge och baksida som gränsar mot grönområde. Från 2003 och framåt har stora renoveringar utförts på huset. Rumsbeskrivning: entré/hall, duschrum, kök med matplats, vardagsrum med öppen spis med kassett och utgång till inglasat uterum, 2 sovrum. Praktisk inredd biyta i källaren med tv-rum samt kontor som också kan användas som 2 sovrum. Förutom detta finns i källaren också tvättstuga, walk in closet/hobbyrum, badrum renoverat 2017 samt förrådsutrymme. Fiber är indraget via Telia öppen fiber. Effektivt värmesystem genom luftvattenvärmepump. Närhet till förskola/skola (Norrbyskolan), Venaspåret och Rynningeviken. Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Örebro / Ringstorp
Stenfastagatan 8
Slutpris: 3 625 000 kr
Boarea/biarea: 83/95 kvm
Driftkostnad: 37 751 kr/år
Tomtarea: 600 kvm
Rum: 5 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-05-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Stenfastagatan

Andra liknande sålda bostäder

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!