Täppan 1 / Sörbyängen / Örebro

Slutpris
1 360 000 kr
Referensnummer
116 747
Boarea
39.3 kvm
Avgift
2 020 kr/mån
Såld
2014-08-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Täppan 1 såldes av oss 2014-08-20. Se alla våra försäljningar i Örebro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sörbyängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en modern och fräsch etta med sovalkov. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Helkaklat duschrum med golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Rymlig klädkammare! Genomgående ekparkett och ljusa väggar (2014). Vån 3 av 4, hiss finns. Byggår 2012. Avgift 2020 kr/mån inkl värme, vatten, digital-tv, bredband, ip-telefoni.
Sörbyängen är en lugn och trevlig stadsdel med närhet till både city och Universitetsområdet. Här finns 18-håls golfbana, stor matbutik, café/pizzeria, vårdcentral och apotek. Varierad bebyggelse med villor, bostadsrätter och hyresrätter sida vid sida.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.