Timmerbacken 5 / Södra Runnaby / Örebro

Timmerbacken 5

Slutpris
2 595 000 kr
Referensnummer
171 043
Boarea/biarea
159/156 kvm
Driftkostnad
40 900 kr/år
Tomtarea
1 520 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan med källare
Såld
2014-10-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Timmerbacken 5 såldes av oss 2014-10-02. Se alla våra försäljningar i Örebro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Runnaby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Timmerbacken 5 och en rymlig 1-plansvilla med hel källare, belägen på friköpt hörntomt. Här erbjuds du som köpare 159 kvm fördelat på 6 rok varav 4 sovrum + hel källare om 156 kvm!. Invändigt har villan en tilltalande planlösning där man gör entre i en stor hall och därifrån vidare in i det stora vardagsrummet med täljstenskamin som är godkänd att elda i. Duschrummet är helkaklat med golvvärme. 4 sovrum, matrum med kamin som är godkänd att elda i och kök med utgång till tomt samt poolområdet. I källaren finner man bl.a en stor gillestuga, hobbyrum, snickarverkstad samt förvaringsutrymmen. Vidare finner du på fastigheten mervärden i form av bl.a pool, bastu samt stort garage med fjärrstyrd port. Bergvärme bidrar till låg uppvärmningskostnad. Stor friköpt tomt om 1 520 kvm med äppelträd. Fiber finns i tomtgräns. Löp och promenadspår utanför knuten. Kommunalt VA kommer att bekostas samt dras in utav säljaren.
Fastigheten är besiktigad.Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.