Trastgatan 8 / Västra Oxhagen / Örebro

Bra läge!

Slutpris
3 200 000 kr
Boarea/biarea
92/123 kvm
Driftkostnad
31 500 kr/år
Tomtarea
740 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-01-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Trastgatan såldes av oss 2018-01-30. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Trastgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västra Oxhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Trastgatan 8, belägen på stor friköpt tomt i lugnt område. Här erbjuds du som köpare ett bra boende i denna 1-plansvilla med källare. Här har du möjlighet att själv sätta din prägel på ytskikten. Invändigt har villan en bra planlösning med 3 st fungerande sovrum samt stort vardagsrum med öppen spis. Hel källare med bl.a gillestuga,gästrum samt dusch. Vidare får du som köpare mervärden i form utav bl.a garage, altan samt fjärrvärme som bidrar till låg uppvärmningskostnad. Fin trädgårdstomt om ca 740 kvm med gamla fruktträd. Närhet till fin lekplats samt Karlslundsskogen med motionsspår. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad. OBS att detta är ett kommande objekt och kontakta mäklaren för mer info.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration