Trumpetaregatan 11 D / Rosta / Örebro

Rosta

Slutpris
1 160 000 kr
Referensnummer
127 587
Boarea
49.5 kvm
Avgift
3 031 kr/mån
Såld
2014-04-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trumpetaregatan 11 D såldes av oss 2014-04-14. Se alla våra försäljningar i Örebro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rosta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Perfekt lägenhet för dig som vill börja från ruta ett och skapa en fräsch, nyrenoverad lägenhet helt efter din egen smak! Här erbjuds en 2 rok om 49,5 kvm i en mycket stabil och välskött förening med låga månadsavgifter. Lägenheten har ett äldre skick och är inrökt (behöver röksaneras). I månadsavgiften ingår nästan allt; värme, vatten, hushållsel, digital-tv och bredband! Mysigt med balkong i syd-/västläge med utsikt över Svartån. Föreningen har renoverat fasaden (2004), utfört stambyte (2005-2006), bytt till s k säkerhetsdörrar (2007-2008) och bytt till nya fönster (2014). Centralt, men lugnt läge. Cykel- och gångavstånd till city. Trevliga promenadstråk längs med ån. Nära till Rosta centrum med mataffär, restaurang, frisör mm. Nära till busshållsplats.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.