Trumpetaregatan 11 B / Rosta / Örebro

TOPPEN LÄGE PRECIS VID SVARTÅN

Slutpris
1 395 000 kr
Boarea
50,5 kvm
Avgift
3 266 kr/mån
Rum
2 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-10-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trumpetaregatan såldes av oss 2017-10-22. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Trumpetaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rosta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och fräsch lägenhet med toppen läge precis vid Svartån! Optimalt planerad 2:a om 50,5 kvm på andra våningen. Fint kök från Kvik med vita släta luckor och plats för matbord. Genomgående ljusa väggar. Balkong från vardagsrummet i sydvästläge med väldigt trevlig utsikt. Populär och välskött förening med låga månadsavgifter, där värme, vatten, hushållsel och fiber ingår. Till lägenheten finns ett mycket rymligt källarförråd och ett mindre matkällarförråd. I föreningen finns flera gemensamma utrymmen, bl.a. tvättstuga, cykelförråd, träningsrum och samlingslokal med övernattningsmöjlighet.
I närheten finns många fina promenadstråk längs med Svartån och fina naturområden med motionsspår så som Hästhagen och Karlslundsskogen. Endast ca 1,5 km till citykärnan samt cykelavstånd till Universitetet. I närområdet finns mataffär, blomaffär och restaurang. Kort promenadväg till Södra tågstationen (ca 850 m) för dig som pendlar.


Välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration