Ullavigatan 29 / Centralt väster / Örebro

Centralt väster

Slutpris
900 000 kr
Referensnummer
32 489
Boarea
54 kvm
Avgift
4 419 kr/mån
Driftkostnad
250 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-10-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ullavigatan 29 såldes av oss 2014-10-08. Se alla våra försäljningar i Örebro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt väster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fin 2:a högst upp i huset! Lägenheten har gavelläge och ljusinsläpp från tre håll, vilket ger en trevlig och luftig känsla. Genomgående smakfullt renoverad under 2010-2011 med bl.a nytt kök och ekparkett golv. Från vardagsrummet är det utgång till balkong som har ett härligt sydostläge.

Centralt läge på väster, ca 5 minuters cykelavstånd till city. På närmare håll finner du mataffär, pizzerior och parker. I området ligger en vacker och grönskande park med stora gräsytor, träd och sittplatser. Mycket bra bussförbindelse till universitetet.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.