Ulsavilagatan 39 / Örebro

Vackert belägen fyra!

Slutpris
2 195 000 kr
Boarea
84,5 kvm
Avgift
4 340 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-04-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ulsavilagatan såldes av oss 2019-04-16. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Ulsavilagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ulsavilagatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Ulsavilagatan 39!

Denna härliga fyra är en nybyggd lägenhet på andra våningen med balkong i västerläge och vacker utsikt mot Oset! Genomgående bra planlösning med 3 stora sovrum och ett öppet allrum mot köket. Ljusa golv och väggar ger en härligt inbjudande känsla. Naturskönt och lantligt läge, endast 3,5 km till city. Till Universitetet och stora mataffärer är det endast 2,5 km. Ett stort badrum samt en mindre toalett, fransk balkong i ett av sovrummen och fullutrustat kök. Alldeles runt knuten ligger Oset naturreservat, med fantastiskt fina promenadstråk samt picknick- och grillplatser. Lite längre bort ligger Rynningeviken med restaurangen Naturens hus samt perfekta skridskomöjligheter vintertid. I närområdet finns förskolor, skolor och friidrottshallen Tybblelundshallen. I mitten av området anläggs en stor park på ca 2 000 kvm med olika lekytor, grönytor och en fotbollsplan.

Hjärtligt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration