Ulvåsavägen 17 / Gamla Hjärsta / Örebro

Ulvåsavägen 17

Slutpris
3 545 000 kr
Referensnummer
159 315
Boarea/biarea
180/25 kvm
Driftkostnad
43 600 kr/år
Tomtarea
446 kvm
Sovrum
5 Sovrum
Byggnadstyp
2-pl med inredd vind
Såld
2014-06-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Ulvåsavägen 17 såldes av oss 2014-06-01. Se alla våra försäljningar i Örebro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gamla Hjärsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en helt unik sekelskiftesvilla på friköpt tomt i attrakriva Gamla Hjärsta. Villan är på ca 180 kvm fördelat på 7 rok varav 5 sovrum. Invändigt är huset mycket smakfullt inrett med en tanke bakom varje renovering och varje rum. Här har man "fångat" den gamla känslan med målade trägolv, gamla spegeldörrar och synliga takbjälkar. Vidare får du som köpare 2 helkaklade duschrum, ett snyggt kök med ingång till vardagsrum med utgång till terass i syd/västläge. På övre plan tar du dig upp till ett inrett sovloft med synliga takbjälkar. Nytt tak från år 2012 och fjärrvärme är indraget i huset. Fiber finns också betalt och indraget. När till skola samt dagis som finns i närområdet. Villan har varit med i inredningstidningen "Älskade hem" där kan Ni läsa mer. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.