Vetevägen 23 / Hovsta / Örebro

Hovsta

Slutpris
1 300 000 kr
Referensnummer
106 921
Boarea
77 kvm
Avgift
3 815 kr/mån
Såld
2014-05-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vetevägen 23 såldes av oss 2014-05-05. Se alla våra försäljningar i Örebro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hovsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Perfekt enplans radhus för dig som bara vill flytta in och njuta & bo! Samtliga rum i radhuset är totalrenoverade 2013. Helt nytt uppvärmningssystem med vattenburen golvvärme i alla rum utom i det helkaklade duschrummet. Där är det elburen golvvärme, 2013, inkl ny värmepanna 2013. Samtliga dörrar, såväl innerdörrar, ytterdörr som altandörr bytta 2013. Uteplats åt två olika håll; en på framsidan vid entrén i norrläge och en på baksidan inkl trädgård i söderläge.
3 rok om 77 kvm. Avgift 3 815 kr/mån inkl kallvatten, digital-tv, garage och sophantering. Säljarens (en vuxen och två barn) driftkostnad uppgår till ca 1 000-1 500 kr/mån. I området finns flera lekplatser och närhet till fotbollsplaner och skog med motionsspår. Föreningen har god ekonomi. I den här föreningen finns det möjlighet att köpa loss bostadsrätten till äganderätt. I Hovsta ligger ett flertal förskolor samt låg- och mellanstadie skola. Bra bussförbindelse till stan med stadsbuss. I centrum finns en Livs och en pizzeria. Strax utanför Hovsta ligger Kårsta 18-håls golfbana.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.