Vikingavägen 9 / Rynninge / Örebro

Rynninge

Slutpris
4 800 000 kr
Referensnummer
135 763
Boarea/biarea
161/82 kvm
Driftkostnad
28 466 kr/år
Tomtarea
1 300 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 3/4 plan med källare
Såld
2014-02-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Vikingavägen 9 såldes av oss 2014-02-12. Se alla våra försäljningar i Örebro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rynninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

20-talshus med bästa läge längst ner i området Rynninge. Tomtens baksida gränsar mot Naturreservatet och Rynningeviken. Boytan 161 kvm fördelas på 5 rum och kök varav 3-4 sovrum. Entréplanet inrymmer vardagsrum, bibliotek med kakelugn, kök med matplats och sep wc. Övre plan har ett nyrenoverat badrum i neutrala färger med både dusch och badkar, 3 sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Inredd uppvärmd källare med fönster i varje rum vilket ger härligt ljus och tar bort källarkänslan. I källaren finns badrum, tvättstuga, 2 inredda rum, matkällare. Altandäck i sydvästläge samt inglasat uterum som vetter mot söder. Garage och carport samt isolerat förråd. Bergvärme bidrar till lägre driftskostnad. Närhet till skola, dagis, motinsspår, Rynningeviken och City.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.