Vikingavägen 14

Vikingavägen 14

Slutpris

4 775 000 kr


Rynninge— Örebro

Vikingavägen 14


Slutpris
4 775 000 kr

Rynninge— Örebro

Vikingavägen 14

ÄNTLIGEN! är en villa till salu i Örebros attraktivaste villaområde, Rynninge. Villan med byggår 1920 är enligt mitt tycke en av de mest smakfulla egnahems-husen i Rynninge och måste bara ses!. Boytan är på ca 120 kvm fördelat på 5 rok varav 3 sovrum. Invändigt har huset genomgående ljusa ytskikt och här har man bevarat den gamla charmen med bl.a trägolv, spegeldörrar samt eldstäder. Köket renoverades år 2013 och här kommer du också ut på soldäcket. Bergvärme installerades 2011 och bidrar till den låga uppvärmningskostnaden. Badrummet renoverades år 2009 och samma år lades tegeltaket om. Elen utbytt år 2008. Tornet på övre plan som idag fungerar som ett arbetsrum/läshörna är unikt och har utsikt över trädgården. Vidare känns den utvändiga karaktären helt rätt med tornet, de spröjsade fönstren, den uppvuxtna trädgården med de gamla frukträden och syrenhäcken som omgärdar fastigheten och gör den helt insynsskyddad. Fiber finns indraget. Båtplats vid Lillån ingår. Nära till Örebros trevligaste strövområden i form av Rynningeviken och Venaspåret. Promenadavstånd till city. Fastigheten är besiktigad. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!


Referensnummer
142 196
Boarea/biarea
120/30 kvm
Driftkostnad
27 000 kr/år
Tomtarea
914 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1 3/4 plan med källare
Såld
2014-06-15

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Vikingavägen 14 såldes av oss 2014-06-15. Se alla våra försäljningar i Örebro

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.