Vikingavägen 3 / Rynninge / Örebro

Vikingavägen 3

Slutpris
3 600 000 kr
Referensnummer
206 685
Boarea/biarea
105/65 kvm
Driftkostnad
31 559 kr/år
Tomtarea
639 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½-plan med källare
Såld
2014-11-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Vikingavägen såldes av oss 2014-11-21. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Vikingavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rynninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I Örebros attraktivaste villaområde är nu Vikingavägen 3 tillsalu!. Villan som är i 1½-plan byggdes år 1955 och har en boyta om ca 105 kvm fördelat på 5 rok varav 3 sovrum + källare. Invändigt så har man i köket bevarat 50-talskänslan med de gamla köksskåpen och i vardagsrummet finner man bl.a en tidstypisk eldstad. Från vardagsrummet kommer du också ut på det stora soldäcket. På övre plan finner man sedan 2 st sovrum samt en separat wc. Vidare får du som köpare mervärden i form av bl.a fiber som finns indraget, större delen utav elen är utbytt, taket byttes för ca 15 år sedan och huset omdränerades för ca 6 år sedan. Bergvärme bidrar till låg uppvärmningskostnad. Båtplats i Lillån följer med fastigheten. Nära till naturen med Rynningeviken samt naturens hus och nära till city. Skola samt dagis finns i närområdet. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.