Enbärsgatan 7 / Östansjö / Hallsberg

Känn lugnet!

Slutpris
650 000 kr
Boarea/biarea
65/5 kvm
Driftkostnad
11 843 kr/år
Tomtarea
1 650 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-06-16
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på enbärsgatan såldes av oss 2019-06-16. Se alla våra försäljningar i Östansjö samt även på enbärsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östansjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Enbärsgatan 7, naturskönt belägen nära Bäcksjön i Östansjö. Här har du möjlighet att nyttja huset som fritidsbostad alt permanent då det finns kommunalt V/A indraget. Vidare så får du ett nyrenoverat badrum samt nyare yttertak. Servitut för båtplats i Bäcksjön. Välkommen på visning och upplev lugnet önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.