Egebyvägen 17 / Sköllersta / HALLSBERG

Trevlig Soutterängvilla!

Slutpris
1 750 000 kr
Boarea/biarea
158/50 kvm
Tomtarea
1 091 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2015-02-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Egebyvägen såldes av oss 2015-02-23. Se alla våra försäljningar i Sköllersta samt även på Egebyvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sköllersta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Egebyvägen 17 med bra läge i Sköllersta. Här erbjuds du som köpare en smakfull soutterängvilla högt belägen och med insynsskyddad tomt. Villan är på ca 158 kvm fördelat på 7 rok varav 5 sovrum och passar bra för den stora familjen. Invändigt har villan till stora delar ljusa ytskikt och från den rymliga hallen kommer man in i det stora vardagsrummet med plats för matbord som som ligger i fil mot köket vilket renoverades år 2012. Vidare finner man på entréplan 2 st sovrum och ett badrum. På källarplan återfinns ett stort allrum med eldstad och vidare 3 sovrum samt tvättstuga och duschrum. Pelletspannan bidrar till relativt låg uppvärmningskostnad och vidare får du mervärden i form utav bl.a garage med förråd, pool och fiber som finns indraget. Gångavstånd till skola och dagis. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.