Biskopsvrak 506 / Biskopsvrak / Stora Mellösa / Örebro

Idylliskt beläget med 1,9 hektar mark!

Slutpris
745 000 kr
Boarea/biarea
37/8 kvm
Totalareal
19 500 kvm
Rum
1 rum
Såld
2018-07-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Biskopsvrak såldes av oss 2018-07-02. Se alla våra försäljningar i Stora Mellösa samt även på Biskopsvrak

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Biskopsvrak är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Biskopsvrak 506!

En halvtimme från Örebro hittar du detta fantastiska ställe som innehar ett fritidshus med en stor tomt om 1,9 hektar mark! Idyllisk trädgårdstomt med härlig grönska. Här finns även 1 hektar avverkningsbar skog. Med bara 2 km till Hjälmaren finns utrymme för bad och båtliv! Förutom boningshuset finns här även en snickarbod med tillhörande förråd med indragen el, en lada och utedass. Småviltsjakt är tillåten på marken. Boningshuset har indraget vatten från intilliggande källa samt indragen el för radiatorer för uppvärmning. Huset består av ett rum och kök samt en liten altan. Här finns möjlighet till att bygga ut huset eller förvalta marken efter önskemål!

Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration