Hacklyckevägen 5 / Latorp / Vintrosa / ÖREBRO

Ljusa ytskikt!

Slutpris
2 310 000 kr
Boarea
170 kvm
Driftkostnad
27 900 kr/år
Tomtarea
1 093 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2015-01-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Hacklyckevägen såldes av oss 2015-01-23. Se alla våra försäljningar i Vintrosa samt även på Hacklyckevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Latorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Hacklyckevägen 5 och en mycket smakfull 1½-plansvilla på friköpt tomt och med bra läge i Latorp. Villan med byggår 1978 är på hela 170 kvm fördelat på 7 rok varav 4 sovrum. Invändigt så finner man genomgående ljusa ytskikt och från hallen kommer man in i det rymliga vardagsrummet som ligger i vinkel till matrummet och köket. Vidare finner du på entréplan en tvättstuga, 2st sovrum samt ett duschrum med bastu. På övre plan finner du ett stort allrum med kamin som är godkänd att elda i. Vidare ett duschrum samt 2 st sovrum. Som köpare får du också mervärden i form av bl.a ett stort dubbelgarage med förråd, soldäck i söderläge, isolerglas samt luftvärmepumpar som bidrar till lägre uppvärmningskostnad. Trevlig tomt med fruktträd så som bl a äpple och plommon. bärbuskar (krusbär, amerikanska blåbär) samt pallkragar för odling av t ex jordgubbar och kryddor. Nära till Örebro city, naturen samt skola och dagis. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad!. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.