Kyrkogatan 5 / Centralt / Åtvidaberg

Familjedröm i pampig stadsvilla

Boarea/biarea
271/48 kvm
Driftkostnad
44 469 kr/år
Totalareal
1 873 kvm
Rum
7 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-05-23
Bostaden är såld!

Denna villa på kyrkogatan såldes av oss 2019-05-23. Se alla våra försäljningar i Åtvidaberg samt även på kyrkogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns det en sällsynt möjlighet att förvärva ett centralt beläget och fantastiskt hus om 271 kvm med anor från 1600-talet och med rejäl tomt om 1 873 kvm. Hela huset präglas av detaljer från förr med stora sällskapsytor, välbevarade parkettgolv och vackra eldstäder.
Entréplan inrymmer ett stort arbetskök med anslutande matsal och flera större sällskapsrum i fil, den pampiga trappan med vackra slöjddetaljer leder upp till ovanvåningen där det finns tre stora sovrum varav det större sovrummet har utgång till balkong i sydläge som vetter mot baksidan. I husets källare finns bastu med anslutande dusch samt ytor för förvaring eller skafferi. Huset har en friliggande garagebyggnad med parkeringsmöjligheter framför och en stor insynsskyddad altan i gatunivå.

På Kyrkogatan bor du bara några hundra meter från Åtvidabergs grundskolor samt Stortorget som b.l.a. innefattar livsmedelsbutiker, systembolag, vårdcentral och restauranger. Cirka 1 kilometer bort finns även golfbana och badplatser.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration