Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Linköping

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Linköping

Ni hittar oss på Industrigatan 36, alldeles bredvid Norden-rondellen.
Ingång via stora glasentrén från Mellangatan och en trappa upp, (hiss finns).
P-plats utanför huset och inne på gården.
Välkommen in!

JUST NU ÄR DET MÅNGA STUDENTER SOM SÖKER LÄGENHET. GÅR DU I SÄLJTANKAR? HÖR AV DIG TILL OSS FÖR EN KOSTNADSFRI VÄRDERING!

KÖP OCH SÄLJ BOSTAD MED MÄKLARHUSET LINKÖPING
Funderar du på att förändra ditt boende och vill köpa eller sälja en bostad? Då kan du vara säker på att du får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov!
Mäklarhuset förmedlar och värderar alla typer av bostäder och erbjuder dig som kund en smart, modern och heltäckande mäklartjänst. Vi har en lång historia av kundnöjdhet i absoluta toppklass. När du kontaktar en av våra mäklare i Linköping ska du känna dig trygg med att få personlig och engagerad service av högsta kvalitet.

Vårt nära samarbete med Auktionshuset ger dessutom en heltäckande service vid försäljningar av dödsbon och vid flytt. Vi kan ombesörja allt från värdering, försäljning av inventarier, bortforsling och visnings- samt flyttstädning. Ovärderligt för dig som vill underlätta hela processen.

Våra mäklare kan Linköping

Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja. Kontoret i Linköping är familjeägt och drivs av Gomér & Andersson som sedan många år har ett genuint intresse för dig som kund och med en vilja att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för en lyckad bostadsaffär.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter, kommersiella fastigheter, gårdar och jordbruk. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

KONTAKTA OSS
Med vårt personliga engagemang och moderna sätt att arbeta med bostadspresentation och marknadsföring är vi övertygade om att våra mäklare kan hjälpa dig att sticka ut i bruset och träffa rätt spekulanter. Kontakta oss idag för en fri muntlig värdering och rådgivning kring din bostad.
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig, ring 013-37 52 25 eller besök oss på Industrigatan 36.

Varmt välkommen till Mäklarhuset Linköping

Linköping

Industrigatan 36
Box 405
581 04 Linköping

SOMMARTIDER:
Under vecka 32, 3-7 aug,
har vi varierande
bemanning på kontoret.
Det går fint att ringa
oss på dagtid kl 9.00-16.00
Välkommen!

Aktuella försäljningar
Visa alla 28
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering