Det är vi som är dina mäklare i Linköping!

Det är vi som är dina mäklare i Linköping!Besöksadress

Industrigatan 36, Box 405, 581 04 Linköping

Vi ser som en stor tillgång att vi representerar Gomér och Andersson - ett välrenommerat företag med erfarenhet i branschen sedan 1929.

En husaffär är lika viktig för både köpare och säljare och inte minst för oss mäklare.

Att köpa och sälja hus är en stor affär. Kanske den största i ditt liv. Flera praktiska frågor ska lösas. Rätt beslut ska tas. Och i värsta fall är tiden knapp. Då om någonsin finns ett behov av att känna trygghet och säkerhet.

Vi har i decennier förmedlat villor, bostadsrätter, fritidshus, kommersiella fastigheter och större egendomar runt om i Sverige. En styrka är vår tillhörighet till Mäklarhuset med drygt 130 mäklarkontor över hela landet. Vi ställer alltid upp med våra resurser och vårt kontaktnät. Om du t.ex. vill sälja ditt hus och hitta ett bekvämare boende, hjälper vi till med att söka lägenhet.

Våra erfarna mäklare har olika specialområden. Från villor och fritidshus till jordbruks- och kommersiella fastigheter. Samtliga mäklare är registrerade av Länsstyrelsen och anslutna till Mäklarsamfundet. Vi har också juridisk kompetens inom bland annat boutredningar, arvskiften, testamenten och gåvor. Vid försäljning kan vi erbjuda en av marknadens bästa överlåtelseförsäkringar och en försäljningsgaranti. Du kan även få hjälp med skatteplanering och kapitalplacering. Vi hjälper även till med att hyra ut lokaler.

Mäklarhuset - Ett Gomér & Andersson företag.

Mäklaruhset Linköping

Hitta till oss


Mäklarhuset Linköping Industrigatan 36, Box 405, 581 04 Linköping

Öppettider


Våra öppettider
Mån - fre 9.00-17.00
Röda dagar har vi stängt och
i mellandagarna kan det vara
sämre bemanning på kontoret
men det går fint att ringa
God Jul och Gott Nytt År!


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.