Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Det är vi som är dina mäklare i Linköping!

Vi ser som en stor tillgång att vi representerar Gomér och Andersson - ett välrenommerat företag med erfarenhet i branschen sedan 1929.

En husaffär är lika viktig för både köpare och säljare och inte minst för oss mäklare.

Att köpa och sälja hus är en stor affär. Kanske den största i ditt liv. Flera praktiska frågor ska lösas. Rätt beslut ska tas. Och i värsta fall är tiden knapp. Då om någonsin finns ett behov av att känna trygghet och säkerhet.

Vi har i decennier förmedlat villor, bostadsrätter, fritidshus, kommersiella fastigheter och större egendomar runt om i Sverige. En styrka är vår tillhörighet till Mäklarhuset med drygt 130 mäklarkontor över hela landet. Vi ställer alltid upp med våra resurser och vårt kontaktnät. Om du t.ex. vill sälja ditt hus och hitta ett bekvämare boende, hjälper vi till med att söka lägenhet.

Våra erfarna mäklare har olika specialområden. Från villor och fritidshus till jordbruks- och kommersiella fastigheter. Samtliga mäklare är registrerade av Länsstyrelsen och anslutna till Mäklarsamfundet. Vi har också juridisk kompetens inom bland annat boutredningar, arvskiften, testamenten och gåvor. Vid försäljning kan vi erbjuda en av marknadens bästa överlåtelseförsäkringar och en försäljningsgaranti. Du kan även få hjälp med skatteplanering och kapitalplacering. Vi hjälper även till med att hyra ut lokaler.

Mäklarhuset - Ett Gomér & Andersson företag.

Linköping

Industrigatan 36
Box 405
581 04 Linköping

SOMMARTIDER:
Under juli har vi låg
bemanning på kontoret.
Det går fint att ringa
oss på dagtid kl 9.00-16.00
Välkommen!

Aktuella försäljningar
Visa alla 34
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering