Östgårdsvägen 6 / Åtvidaberg

Slutpris
555 000 kr
Referensnummer
105 441
Boarea/biarea
54/9 kvm
Driftkostnad
19 706 kr/år
Tomtarea
966 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Såld
2014-06-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Östgårdsvägen 6 såldes av oss 2014-06-19. Se alla våra försäljningar i Åtvidaberg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östgårdsvägen 6 är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Finns det hjärterum så finns det stjärterum! 54 kvm kärlek, här finner ni en idyllisk pärla som genom åren har blivit väl omhändertaget med en hög standard och ett lättskött boende till följd. Kliv in genom den nybyggda entrén och känn er som hemma. Huset har en insynskyddad trädgård i ett lugnt och lantligt område, endast 12 minuter till närmsta badsjö och 2,4 km upplyst cykelväg till Åtvidabergs tågstation. Ett stenkast bort finns skogen och dess slingrande stigar och milslånga skogsbilvägar. I uthuset ryms både ett isolerat gästrum och vedboden med ved till rörspisen. Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.