Storsättersvägen 6

Storsättersvägen 6

Slutpris

1 495 000 kr


Åtvidaberg

Storsättersvägen 6


Slutpris
1 495 000 kr

Åtvidaberg

Modernt familjekedjehus med öppen planlösning!

Välkommen till Storsättersvägen 6! Ett välplanerat och modernt kedjehus på lugn och barnvänlig återvändsgata nära skola och dagis. Huset har en ljus och öppen planlösning med moderna och fixade våtutrymmen, tre stycken rymliga sovrum samt ett öppet vardagsrum med plats för soffgrupp och matsalsbord. I anslutning till vardagsrummet finns ett rejält uterum i sydvästligt läge som bjuder in till trevliga sällskapskvällar långt in på sensommaren. Huset har även en groventré med en modern och funktionell tvättstuga.

I Långbrottsområdet finns förskola, grönområden och närhet till skog samt kort promenadavstånd till Stortorget och tågstationen där Kustpilen går.
Varmt välkommen på visning!


Boarea
121 kvm
Driftkostnad
41 930 kr/år
Tomtarea
501 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-06-25

Mäklarhuset Linköping

Denna kedjehus på Storsättersvägen såldes av oss 2019-06-25. Se alla våra försäljningar i Åtvidaberg samt även på Storsättersvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.