Storsättersvägen 6 / Åtvidaberg

Modernt familjekedjehus med öppen planlösning!

Slutpris
1 495 000 kr
Boarea
121 kvm
Driftkostnad
41 930 kr/år
Totalareal
501 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-06-25
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på storsättersvägen såldes av oss 2019-06-25. Se alla våra försäljningar i Åtvidaberg samt även på storsättersvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av storsättersvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Storsättersvägen 6! Ett välplanerat och modernt kedjehus på lugn och barnvänlig återvändsgata nära skola och dagis. Huset har en ljus och öppen planlösning med moderna och fixade våtutrymmen, tre stycken rymliga sovrum samt ett öppet vardagsrum med plats för soffgrupp och matsalsbord. I anslutning till vardagsrummet finns ett rejält uterum i sydvästligt läge som bjuder in till trevliga sällskapskvällar långt in på sensommaren. Huset har även en groventré med en modern och funktionell tvättstuga.

I Långbrottsområdet finns förskola, grönområden och närhet till skog samt kort promenadavstånd till Stortorget och tågstationen där Kustpilen går.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten