Unnerstad Berget / Gammalkil / Linköping

Slutpris
2 850 000 kr
Referensnummer
34 143
Boarea
168 kvm
Driftkostnad
22 369 kr/år
Tomtarea
3 320 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-10-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Unnerstad Berget såldes av oss 2014-10-10. Se alla våra försäljningar i Gammalkil

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gammalkil är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nyare hus med fritt läge 15 min från stadskärnan. Fint Hjältevadshus från -05 på stor grönskande tomt om 3320 kvm med öppna ytor. Entréplan med generösa ytor i vardagsrummet med öppen spis samt utgång till den stora altanen och det inglasade uterummet. Stort lantkök av ek med barbänk och matplats, wc/dusch, groventré och sovrum. Övre plan med tre sovrum med tillhörande wc/bad, allrum med utgång till balkongen. Dubbelgarage med gjuten platta, asfalterad uppfart med plats för flertalet fordon. Närhet till fin badplats invid Lillsjön samt möjlighet till båtplats och fiske i Storsjön. För er som söker ett fritt läge på landet nära Vikingstad och Linköping. Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.