Himnavägen 60 / Linghem / Linköping

Slutpris
1 475 000 kr
Referensnummer
176 437
Boarea
95.5 kvm
Avgift
4 205 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1-plans radhus
Såld
2014-09-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Himnavägen 60 såldes av oss 2014-09-05. Se alla våra försäljningar i Linghem

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Linghem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ENPLANS RADHUS i populärt område! Välkommen till Himnavägen 60. 95,5 m² fördelat på 4 rum och kök i barnvänligt område. Lägenheten är i 1-plan. Rymlig hall med plats för avhängning öppet mot kök med matplats. Tre sovrum, två badrum, vardagsrum med utgång till inglasad altan och trädgården. Trädgården gränsar till härligt område med lekplats. Här bor du i en HSB-förening med mycket god ekonomi och flera gemensamma utrymmen så som festlokal med pentry, bastu, solarium, hobbyrum samt en boulebana. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.