Täljestad 5 / Linghem / Linköping

Slutpris
1 500 000 kr
Referensnummer
158 220
Boarea/biarea
93/93 kvm
Driftkostnad
22 000 kr/år
Tomtarea
1 373 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan med källare
Såld
2014-09-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Täljestad 5 såldes av oss 2014-09-01. Se alla våra försäljningar i Linghem

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Linghem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Praktisk familjevilla 15 min utanför Linköpings stadskärna. Här bor ni med högt och fritt läge på en bergshäll med vida vyer ut över markerna som mynnar ut till sjön Roxen. För er som söker ett boende med "på landetkänsla" nära city som efterfrågar viss renovering och omsorg. Väldisponerade planlösning om 93+93 kvm, tre sovrum, vardagsrum, generöst kök och badrum. Källarplan med hobbyrum, gillestuga med öppen spis, tonårsrum, pannrum och tvättstuga. Stort dubbelgarage med förråd och verkstadsutrymme. Ett hus med de rätta förutsättningarna att förverkliga er vision. Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.