Klarbärsvägen 243, Emmalund koloniområde

Klarbärsvägen 243, Emmalund koloniområde

Slutpris

485 000 kr


Johannelund— Linköping

Klarbärsvägen 243, Emmalund koloniområde


Slutpris
485 000 kr

Johannelund— Linköping

Grönskande kolonilott nära Stångån!

Välkommen till denna underbara kolonilott på Klarbärsvägen 243 belägen i charmiga Emmalund koloniområde, nära den vackra Stångån med en härlig badplats inom gångavstånd. Här finner du en idyllisk plats att njuta av naturens skönhet och lugn under sommarmånaderna.

Kolonilotten är en grönskande oas med en mängd olika bärbuskar och fruktträd, inklusive äppel-, päron- och körsbärsträd. Om du är trädgårdsentusiast eller bara älskar att ha naturens goda nära till hands, kommer du att uppskatta den mångfald av blommor och växter som pryder tomten.

Stugan, med indragen el, är i gott skick och erbjuder en bekväm sommarsäsong. Köket är utrustat med kyl/frys, mindre ugn med spisplattor och mikrovågsugn – praktiskt för att tillreda måltider. Stugan har ett rymligt allrum med gott om plats att umgås och ett litet krypin med sovdel och säng för mysiga nätter. Den inglasade verandan är en idealisk plats att njuta av morgonkaffet med utsikt över din frodiga trädgård, medan uteplatsen bjuder in till avkopplande stunder i solen.

Utöver de bekväma bostadsutrymmena finns även på tomten en praktisk diskstation och ett förråd för förvaring av trädgårdsutrustning och andra tillhörigheter. Missa inte denna chans att förvärva denna kolonilott där du kan skapa din egen gröna oas och njuta av livets goda i en naturskön miljö nära vattnet.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
28 kvm
Arrende
3 606 kr/år
Driftkostnad
3 348 kr/år
Tomtarea
333 kvm
Rum
1 rum
Såld
2024-07-19

Mäklarhuset Linköping

Denna fritidshus på Klarbärsvägen såldes av oss 2024-07-19. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Klarbärsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.