Bjursby 4 / Östra Harg / Linköping

Slutpris
1 425 000 kr
Referensnummer
108 949
Boarea/biarea
130/35 kvm
Driftkostnad
38 880 kr/år
Tomtarea
3 396 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plansvilla
Såld
2014-02-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Bjursby 4 såldes av oss 2014-02-05. Se alla våra försäljningar i Linköping

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östra Harg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med högt och fritt läge finner ni här en fastighet om ca 3400 kvm. Karaktärsfullt boningshus med stor potential i samband med nuvarande renoveringsbehov. Två-tre sovrum, kök delvis renoverat, wc, dusch och tvättstuga. Källare med verkstadsutrymme, uthus med förråds- och hobbyutrymme. Omlagt tak, utbytta fönster, avlopp med infiltration från -05. Här finns förutsättningar till ett charmigt boende med äldre historia. Endast 15 min från Linköping city med närhet till Roxens bad- och båtliv, natur och närservice/omsorg via närliggande Tallboda. Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.