Fårhusvägen 68 / Tokarp / Linköping

Slutpris
2 975 000 kr
Referensnummer
173 148
Boarea/biarea
121/121 kvm
Driftkostnad
23 318 kr/år
Tomtarea
708 kvm
Såld
2014-01-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Fårhusvägen 68 såldes av oss 2014-01-24. Se alla våra försäljningar i Linköping

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tokarp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trivsamt boende i familjära Tokarp nära skola, allmänservice, kommunikation och ny cykel-/gångväg till City samt Tornby. Väldisponerad planlösning som bjuder på fyra sovrum, kök med matplats, badrum samt stort vardagsrum på entréplan. Utgång från matplats till större inglasat uterum. Nedre plan med öppen planlösning mot gillestuga med generösa ytor framför den öppna spisen. Matkällare fördelat med två utrymmen, två förrådsrum, stort hobby-/verkstadsrum samt relax med bastu och dusch. Separat tvättstuga/apparatrum. Dubbelgarage med högt till tak, bred plattbelagd uppfart, hörntomtsläge, behändig trädgårdstomt. Stort hus med en totalyta om 242 kvm. Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.