Fårullsvägen 42 / Tokarp / Linköping

Slutpris
1 290 000 kr
Referensnummer
204 739
Boarea
83.5 kvm
Avgift
4 392 kr/mån
Driftkostnad
400 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan
Såld
2014-11-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fårullsvägen såldes av oss 2014-11-10. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Fårullsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tokarp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevligt radhusboende om 3 rum och kök med egen tillhörande trädgård samt garageplats. För er som söker ett lättskött boende på markplan med privat insynsskyddad tomt med plats för altan, trädgårdsland och gräsplätt att kliva ut på. Bostaden fördelas på två sovrum, kök med matplats, separat tvättstuga, rymligt våtrum samt vardagsrum. Tillhörande förråd intill bostaden samt nära till sitt garage i länga. Här bor ni med radhuskänsla i en välskött förening i lugnt område. Gångavstånd till för- och grundskola, busshållplats, matbutik samt vårdcentral. Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.