Fårullsvägen 102 / Tokarp / Linköping

Slutpris
1 250 000 kr
Referensnummer
206 754
Boarea
83.5 kvm
Avgift
4 392 kr/mån
Driftkostnad
400 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan
Såld
2014-11-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fårullsvägen såldes av oss 2014-11-28. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Fårullsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tokarp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ännu en möjlighet för er som söker ett enplans radhusboende med tillhörande garage i lugna Tokarp. Entréhall med tillhörande klädkammare, intilliggande wc/dusch, kök med matplats, två sovrum, vardagsrum samt separat tvättstuga. Indragen fiber för tv och bredband via förening. Ett trivsamt boende med egen trädgårdstomt och förrådsbyggnad. Närliggande servicepunkter som ICA, vårdcentral, för- och grundskola, 99 steg till närmsta busshållplats med goda kommunikationer till stadskärnan. Välkomna.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.