Forshemsgatan 1 / Hejdegården / Linköping

Slutpris
2 660 000 kr
Boarea
79.5 kvm
Avgift
4 694 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Såld
2015-02-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Forshemsgatan såldes av oss 2015-02-23. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Forshemsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hejdegården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Markplan med egen uteplats med omedelbar närhet till Stångån - Tannefors slussar. För er som söker en välrenoverad bostad om 3 rok på markplan med tillhörande garageplats intill Stångåns strövområden, då har ni hittat rätt.

Lägenheten genomgick under 2011 en generell renovering av ytskikt som golv och väggar. Även köket byggdes om och planlösningen öppnades upp mellan kök och vardagsrum. Två sovrum båda med intilliggande klädkammare. Centrerat i bostaden finner ni våtrummet med wc/dusch samt tvättmaskin med tillhörande förvaringsskåp.

Från vardagsrummet nås den privata uteplatser med västerläge, här finns plats för loungemöbel och matplats med vy över Tannefors sluss.

Hejdegården ett centralt område där man längs med strandpromenaden når Linköpings stadskärna till fots eller cykel.

Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.