Fridtunagatan 5 / T1-området / Linköping

Slutpris
1 550 000 kr
Referensnummer
169 387
Boarea
63 kvm
Avgift
4 356 kr/mån
Driftkostnad
350 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-04-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fridtunagatan 5 såldes av oss 2014-04-28. Se alla våra försäljningar i Linköping

Om du går i säljtankar och bor i närheten av T1-området är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Modern 2:a med egen balkong i hus med hiss. Ett centralt bekvämt boende i en välordnad bostadsrättsförening med trivsam innergård med grillplats och samlingslokal. Lägenheten har genom senare år genomgått renoveringar. Bl.a. nytt kök med tillhörande matplats fönsterutsikt ut över Kaserngatans grönskande allé, nylagda golv i hall och kök, samtliga utrymmen har målats alternativt tapetserats om. Rymligt badrum med plats för tvättpelare, sovrum som inrymmer dubbelsäng samt klädesförvaring. Ljust vardagsrum med fönsterparti ut mot innergården, rummet mynnar vidare ut till den soliga balkongen i s/v läge. T1 - ett område för er som önskar gång- och cykelavstånd till citykärnan, Mjärdevi, US, universitet med god närservice. Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.