Ginkelösa Nygården / Linköping

Slutpris
4 650 000 kr
Referensnummer
104 724
Boarea
170 kvm
Driftkostnad
24 136 kr/år
Tomtarea
21 222 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ¾ plan
Såld
2014-05-06
Bostaden är såld!

Denna villa på Ginkelösa Nygården såldes av oss 2014-05-06. Se alla våra försäljningar i Linköping

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ginkelösa Nygården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi har förmånen att erbjuda er en välbyggd fastighet med landetkänsla samtidigt bo nära stan. Huset är byggt -07 med tillhörande inglasade uterum, uteplatser av sten och trä och ett isolerat uppvärmt trebilsgaraget med klinker på golv och elportar. För er som söker en komplett fastighet på landet med generösa ytor inne som ute endast 9 minuters bilfärd till citykärnan. Driftsäkert välisolerat hus med vattenburen golvvärme på båda planen, uppvärmning via bergvärme. Entréplan med stor välkomnande möblerbar hall, vardagsrum med matplats samt intilliggande kök med fina arbetsytor. Vidare genom köket når man husets groventré med garderobsvägg, intilliggande wc/dusch och tvätt. Kontor alternativt sovrum med klädkammare. Övre allrum med tillhörande balkong, här får ni en översiktlig vy över gårdsplanen. Fyra sovrum, helkaklat våtrum med bl.a. relaxbad med fönsterutsikt ut mot baksidans skogsdunge. Kvalitativa trä- och klinkergolv genomgående i huset. Stor tillhörande tomt om ca 2,1 ha, här är det fantasin som sätter gränserna. Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.