Gryningsgatan 111 / Linköping

Hörnläge med poolområde!

Slutpris
2 900 000 kr
Referensnummer
118 561
Boarea
127 kvm
Driftkostnad
32 068 kr/år
Tomtarea
392 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
2 plans radhus
Såld
2014-11-11
Bostaden är såld!

Denna villa på Gryningsgatan 111 såldes av oss 2014-11-11. Se alla våra försäljningar i Linköping

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gryningsgatan 111 är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Områdets bästa läge med hörntomt, egen parkering intill huset, påkostat poolområde, stort insynsskyddat tralldäck. Välbyggt hus -91 som på senare tid genomgått flertalet renovering. Huset erbjuder tre sovrum två våtrum, separat tvättstuga, allrum, kök med öppen planlösning mot vardagsrum med fönsterparti ut mot baksidan. Familjärt boende nära natur, service, kommunikation samt de större arbetsplatserna. Fräscht hus med en välplanerad tomt för enkel skötsel - här finns inga måsten, välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.