Gustav Adolfsgatan 8

Gustav Adolfsgatan 8

Slutpris

2 850 000 kr


Vasastaden— Linköping

Gustav Adolfsgatan 8


Slutpris
2 850 000 kr

Vasastaden— Linköping

Centralt renoverad tvårummare på attraktiv adress i Vasastan fem minuters gångväg till bl.a. Stora torget och Resecentrum. Charmigt boende högst upp i huset med fina vyer ut över kringliggande takåsar. Trivsam planlösning fördelat på 2,5 rum, kök och badrum. Välkomnande rymlig entréhall med klädkammare, vardagsrum med fönster i två väderstreck, sovrum med en alkov med plats för ett tredje rum, kök med matplats och skafferi,. Bostaden har hösten -14 renoverats, genomgående ekparkettgolv samt vitmålade väggar, nytt stilenligt vitt kök med nya rostfria vitvaror. Här bor ni med hög kvalité både materialmässigt som kvalitén till att bo nära innerstans stadspuls och utbud, kvartersrestauranger samt parkområden. Välkomna!


Bostaden säljs ut från bostadsaktiebolaget Länsstsaden Linköping som tidigare hyrt ut bostaden. Som köpare förvärvar man aktier i bolaget som ger nyttjanderätt till att bo i lägenheten. Efter försäljningen ser sig bostadsaktiebolaget sig lånebefriat.


Referensnummer
205 924
Boarea
70 kvm
Avgift
2 190 kr/mån
Driftkostnad
350 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Såld
2014-11-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.